Verdere optimalisatie bij DM-Interieur met de HOMAG EDGETEQ S-380 met retoursysteem

Bij DM-Interieur in Maldegem draait alles om vakmanschap en maatwerk. Dit familiebedrijf, geleid door Peter en Joke De Meyere samen met hun zonen Junot en Mathieu, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gevestigde waarde in de regio voor interieurprojecten van de hoogste kwaliteit. In hun streven naar perfectie en innovatie hebben ze hun atelier onlangs verder geoptimaliseerd met de installatie van de HOMAG EDGETEQ S-380 kantenaanlijmer, compleet met een geavanceerd retoursysteem.

Innovatie in maatwerk met de HOMAG EDGETEQ S-380

De HOMAG EDGETEQ S-380, geïnstalleerd door OPTIMAT Group, is een state-of-the-art machine die bekend staat om haar precisie en efficiëntie. Deze kantenaanlijmer maakt het mogelijk om werkstukken met uitzonderlijke kwaliteit af te werken, wat essentieel is voor het realiseren van het verfijnde maatwerk waarvoor DM-Interieur bekend staat.

Dankzij het geïntegreerde retoursysteem kunnen werkstukken automatisch worden teruggevoerd, wat de productiesnelheid verhoogt en de operator ontlast.

Om de overstap naar deze nieuwe technologie zo soepel mogelijk te laten verlopen, koos DM-Interieur bovendien voor onze bedieningsopleidingen op maat.

Deze trainingen zijn speciaal afgestemd op de behoeften van het bedrijf en bieden de mogelijkheid om via de KMO-portefeuille financiële ondersteuning te verkrijgen.

DRILLTEQ V-500 bij DM-Interieur - OPTIMAT Group

Een waardevolle aanvulling op de HOMAG DRILLTEQ V-500

De nieuwe EDGETEQ S-380 vormt een perfecte aanvulling op de al aanwezige HOMAG DRILLTEQ V-500, die al jaren de kern vormt van het productieproces van DM-Interieur.

De DRILLTEQ V-500 is een indrukwekkende CNC-boor- en freesmachine die met haar compacte ontwerp en hoge precisie zorgt voor flexibele bewerkingsmogelijkheden. Deze combinatie van machines maakt het mogelijk om complexe bewerkingen snel en nauwkeurig uit te voeren, waardoor DM-Interieur het hoogste niveau van maatwerk kan blijven bieden.

OPTIMAT Group als betrouwbare partner

De keuze van DM-Interieur voor de HOMAG EDGETEQ S-380 onderstreept hun vertrouwen in de oplossingen van HOMAG en de expertise van OPTIMAT Group.

Met de nieuwe kantenaanlijmer, in combinatie met de krachtige DRILLTEQ V-500, beschikt DM-Interieur over de beste technologie om hun klanten de hoogste standaard van maatwerk te blijven bieden.